2007.

 

Orientering til fastliggere vedr. elkabler og vandslange.

 

 

Vi er nu endelig færdig med at grave op til de nye kloak og vandrør, og er også næsten færdig med at få dækket hullerne til igen.

 

Når i så skal i gang med at bruge jeres nye standere, skal jeg indtrængende bede jer om at grave jeres elkabel og slanger ned.

 

Du skal blot tage en spade, vrikke en ca. 3-5 centimeter dyb rende, og så lægge dit elkabel samt slange til afløb og vand ned i renden. Herefter træder du jorden godt til, og i løbet af få uger vil græsset have dækket den rende du lavede.

 

Herefter slipper vi for det store problem vi hidtil har haft meget besvær med, nemlig at vi får viklet din ledning ind i vores græsslåmaskine når vi slår græs.

 

Jeg skal bede dig om som det aller første at sørge for at få gravet dine kabler og slanger ned med det samme, for vi begynder at slå græs i løbet af en uges tid.

 

Vedrørende afløbs slange, så er dimensionen på mere en 95 % af alle campingvogne en 1 ¼  ( en-enkvart tomme ) slange. Slangen kan skubbes op udenpå afløbsrøret på campingvognen, fastgøres med et spændebånd, herefter kan du skrue den sorte prop af på vores stander og stikke afløbsslangen godt ned i røret, så behøver du ikke spekulere mere på hvad du skal gøre ved vandet fra vask og bruser.

 

Vi har den rigtige dimension slange i butikken til afløb, som kan købes i metermål.

 

Jeg håber du får glæde af de nye installationer vi har lavet.

 

 

Med venlig hilsen

Bent.