Betaling

Prisliste

 Fastligger

 
 

Hytter

Kontakt

 
 

Forside

Online-booking

Brochure

Sommerhus 220 kvadratmeter til 12 personer

 Vesterhavshytte 70 kvadratmeter til 10 personer

Oplevelser og aktiviteter   for børn

Prisliste hytter

Kun for børn

Hytter

Thy Vikingemarked 16-18/7-21

Surf-Camp Middles

Web cam stranden

Vore nye campingvogne

Teltferie

Lejrskoler & træf

Cykel ferie

Fastligger brochuren

Sommerhus 220 kvadratmeter til 12 personer

 Vesterhavshytte 70 kvadratmeter til 10 personer

Online-booking

 

   

 

    

 
 

Logo, Nationalpark Thy

 

 

 

Hanstholm folder

 

 

 

Hytter og Huse, fra 2 til 8 personer

Hytteferie på Hanstholm Camping er meget populært og langt fra dyrt.
Vi råder over 40 moderne hytter med plads fra to til otte personer i forskellige kategorier
Alle hytter har eget køkken udstyret med alt i service, køleskab, kaffemaskine, kogefaciliteter samt varmt og koldt vand.
Luksushytterne er tillige indrettet med alle tænkelige nødvendigheder såsom toilet, bad, opvaskemaskine, ovn, etc.

Flere af hytterne er indrettet med toilet og bad, medens mange er uden toilet. Disse ligger dog i umiddelbart kort afstand fra servicebygninger med gode bade- og toiletfaciliteter.

Det eneste I selv skal medbringe er håndklæder, viskestykker, dyner, puder og linned. Dog kan alt sengetøj lejes hos os ved forudbestilling.
Slutrengøring foretages af campingpladsens eget personale. På den måde kan I være sikre på, at I altid får hytten i ordentlig stand, ligesom I ikke skal bekymre jer om rengøring ved afrejsen. Dog skal I selv sørge for opvask, fjerne affaldet samt rydde op inden hytten forlades.
Hytterne lejes ud på dagsbasis, det vil sige man ikke behøver at leje hytten for en hel uge.
I kan ringe for bestilling af en hytte, eller I kan gå direkte ind på online booking og se, hvad der er ledigt, tjekke prisen og foretage en reservation.
Uanset du reserveret en hytte med et bestemt nummer, forbeholder vi os ret til at flytte til en anden hytte af samme kategori, såfremt dette er nødvendigt f.eks. pga. reparation el. lign.

Ønsker du en ekstra grundig rengøring som inkluderer aftørring af alle skabe, skuffer, pudsning af vinduer, aftørring af udvendige havemøbler, hvilket ikke er inkluderet i standardrengøringen, skal dette bestilles senest 5 dage før ankomst og koster 500,- kr ekstra. 

Du kan bestille grill, solvogn samt højstol og weekendseng til de mindste børn, det anbefales at reservere dette samtidigt med bestilling af hytten

Husk at medbringe, dyner, pude, sengetøj, håndklæder, viskestykker, karklud, sæbe, opvaskesæbe, køkkenrulle, toiletpapir, mm. eller du kan leje det her. Bestil dette samtidigt med bestilling af hytten, hvis du ønsker at leje dette.

Bemærk; Der er IKKE fjernsyn i nogen af hytterne !  Det er forbud at ryge i hytterne.
Der er ikke grill i hytten, dette skal bestilles, så får du en rengjort grill leveret til din hytte.
Bestil i god tid, der er rift om hytterne.
 

Se vores nye Vesterhavshytter 70 kvadratmeter med havudsigt til 4, 6 eller 10 personer

 

Online-booking hytter klik her

Hytterne kan normalt overtages fra kl. 15.00 og skal være flaflyttet senest kl. 11.00. Kommer du tidligere og hytten er rengjort og klar, kan du selvfølgelig overtage den før.

Det er efter aftale, muligt at have hund med i enkelte af hytterne. En hund koster minimum 300,- kr for opholdet. Se aktuel prisliste for prisen.  Ring og aftal nærmere.

WiFi: Trådløst WiFi max. 1.0/1.0 MB er gratis og inklusiv. Ønsker du stabilt og hurtigt internet, er der kabel opkobling i vores største udekøkken, køb et stik i vores butik. Eller du kan leje et USB WiFi stik med 6/6 MB internetforbindelse, så har du hurtig og stabil internet med hvor du er. Hytterne 2, 4, 6, 8 & 10 har også direkte opkoblingsmulighed med kabel.

Kørestolsbrugere har relativt nem adgang til hytterne, bredden af indgangsdørene er mellem 73 og 78 centimeter, dog er der et trin op i alle indgangsdøre.

 Kørestolsbrugere har relativt nem adgang til hytterne, bredden af indgangsdørene er mellem 73 og 78 centimeter, dog er der et trin op i alle indgangsdøre.

     

Data og information for Cavalier 476 Campingvogn, klik her.

 

 
 
Hanstholm-camping.dk © 3/2024  made by Thy Feriepark & Hanstholm Camping