Hytter

Kontakt

 
 
 

Forside

Brochure 2020

Oplevelser og aktiviteter   for børn

Prisliste 2020

Kun for børn

Hytter

Thy Vikingemarked 11-12/7-20

Surf-Camp Middles

Web cam stranden

Vore nye campingvogne

Teltferie

Lejrskoler & træf

Cykel ferie

Fastligger brochuren

Restaurantens menukort

Store Campingdag

   

 

    

 
 

Logo, Nationalpark Thy

 

 

Hanstholm folder

 

 

 
 

 

   

Nyheder

Ferie med mange nye oplevelser!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 

Fra år 2014 får Hanstholm Camping al sin strøm og el-energi udelukkende fra vindmøllestrøm, klik på billedet herunder og se:

Nye Udekøkkener og Terrasse

For tre år siden byggede vi det første ude køkken med en terrassen med spise- og siddepladser. Dette har været flittigt brugt. Mange har efterspurgt en tilsvarende mulighed for at både lave mad, vaske op, og samtidigt spise ude, under hyggelige forhold og hvor man samtidigt kan holde øje med livet på campingpladsen, men børnene, og hvor man kan mødes uforpligtende med vennerne.

 

 

Vi er derfor gået i gang med at bygge en terrasse på ca 120 kvadratmeter, som ud over spisepladserne, også indeholder en køkkenafdeling med mange, store kogezoner, vaske til opvasken, samt flere indbygningsovne. Faciliteterne kan frit benyttes af alle gæster.   

 

 

 

Thy Køk´net

Thy Køk´net står klar til sæsonen, her kan du få egnsspecialiteter så som store pandestegte rødspætter og T-bone steaks fra dyr opdrættet i Nationalpark Thy.

 

Thy Køk´net kommer til at ligge i grillhuset sammen med Cafe Terrassen. Thy Køk´net bæres af en filosofi om, at der hører en historie med til maden, som kan forbindes til dagens ferieoplevelse. Du kan vælge mellem T-Bone steaks eller mørbrad filet, og vi garanterer at du aldrig har smagt det mørere. Kødet er mærket med den gård, som dyret er opdrættet på i Nationalpark Thy.

Al kød kommer fra dyr som er opdrættet i Nationalpark Thy, hvilket er kendetegnet.

Desuden kan man vælge friske fiskeretter. Hanstholm Fiskeriauktion er Danmarks største, her omsættes flere hundrede tons frisk fisk hver morgen. Vi køber selv ind på auktionen. Du får den største og friskeste pandestegte rødspætter, frisk laks eller havørred fanget i Vigsø Bugt, eller du kan vælge noget så eksotisk som en hummer fanget på "Det Gule Rev" i Nordsøen ud for Hanstholm. Hummerne købes levende på firkeriauktionen.

Friskere bliver det ikke!!

 

Skattejagt for voksne og børn

Som noget nyt, har vi i år skattejagt for voksne og børn. Geocaching er en sport som fanger både voksne som børn. Det foregår ved hjælp af en speciel GPS enhed, hvor positionerne af skattene ( cachen ) er lagt ind i GPS enheden. Alt foregår under kyndig vejledning og instruktion af vores "geocach nørd" Ole Hald, som ført giver en grundig instruktion i den lette betjening af GPS enheden, og derefter er guide på turen hvor vi går ud og finder skattene. Har du lyst til mere, kan du leje gps enheden og selv gå på skattejagt i området næste dag. I Danmark er der over 15.000 aktive "geocachere".

 

 

 

Ferie med grøn samvittighed!

 
 
 
 
 

 

 
 

Efter flere års ihærdig indsats overfor miljøet, har Hanstholm Camping endelig modtaget EU´s fornemste miljøcertificering indenfor turismen, nemlig Blomsten. 

Vi ligger midt i noget af Danmarks reneste natur, omgivet af Nationalpark Thy og det skønne Vesterhav, og det forpligter! Derfor har vi gennem de sidste års renovering af pladsen, og ikke mindst i forbindelse med de mange nye bygninger og badeland, tænkt over hver eneste mulighed for at passe bedre på miljøet.

For eksempel finder du på Hanstholm Camping, det største solfangeranlæg på en dansk campingplads, til opvarmning af badelandet.

De nye hytter er udstyret med solfangere på taget, og alt hvad vi bruger af rengøringsmidler, elpærer, papir, mv. er valgt med omhu og omtanke for miljøet. Det synes vi er vigtigt!

 Oplevelser der er værd at skrive hjem om.

Det er ingen hemmelighed at Hanstholm Camping er kendt for sit store udbud af oplevelser og fællesudflugter, og vi er glade for igen at kunne byde velkommen til en ny sæson med mange nye indslag på programmet.

I skolernes sommerferie tilbyder vi i år flere fællesture end nogensinde. I kan blandt andet gå i Olsen Bandens fodspor og gense alle de særegne steder, hvor Olsen Banden i Jylland blev optaget. Det er nemlig lige rundt om hjørnet! Start med at invitere hele familien i biografen, vi viser i samarbjede med Nordisk Film, den uforglemmelige og sjove film på storskærm en gang om ugen i Cafe´ Terrassen.

Eller hvad med at tage med på en heldagsudflugt til Moler Museet på Mors, hvor vi blandt andet skal se den lille men verdensberømte skildpadde Luffe. Vi skal også selv på fossiljagt i molergravene og på stensliberværksted, hvor vi lærer at slibe sten.

Det og meget andet kan du læse mere om under Oplevelser 2010.

 

_________________________________________________________

Nyheder 2009

Friluftsliv til vands, til lands og i luften.

 
 
 
 
 
 
 

Er du til friluftsliv og ægte camp-atmosfære, kan du glæde dig til sæsonen 2009.

I anledningen af indvielsen af Danmarks første Nationalpark har vi udviklet et program, der inviterer familien ud i det blå på de mest spændende måder. Nationalparken kan du opleve til vands, til lands og i luften, og vi glæder os til at præsentere dig for vores dygtige instruktører indenfor friluftslivets glæder.

Du får mulighed for at padle havkajak, at dykke med flaske, at surfe, at klatre i højden,  opleve solnedgangen langs Vesterhavet fra hesteryg og du kan komme med lejrchefen ud at flyve i vores lille topersoners flyvemaskine.

 Hver dag byder på nye udfordringer, og du skal ikke bekymre dig om sikkerheden, selvom du aldrig har prøvet noget lignende. Den tager vi og vores certificerede instruktører os af, ligesom vi sørger for alt udstyret. Du skal bare komme med dit gode humør og en lille smule mod på livet, så skal vi nok give dig en ferie, der er værd at skrive hjem om!

 

 Tipi-by og klatrepæle. I den lille skov, der ligger på pladsens vestlige område, byder vi velkommen i kæmpetipien med plads til 40 personer omkring den hyggelige bålplads i midten af teltet. Her vil vores friluftsguider dagligt arrangere forskellige tiltag. Vi steger pandekager over bålet, laver cowboykaffe til de voksne og ind i mellem arrangerer vi skattejagter midt om natten.

Du kan også vælge at bo i tipi-byen, der huser fem små tipier med plads til fire personer i hver. Morgenkaffen indtages i fællestipien. Det er også i tipi-byen du finder de tre 15-meter høje klatrepæle. Vi har ansat vores egen certificerede instruktør og ”sikrer”, som ofte inviterer alle børn og andre med hang til at klatre i højden, op i de øvre luftlag. Ind i mellem arrangeres forskellige klatrekonkurrencer, hvor deltagerne deles op efter alder. Du kan være helt sikker på at komme helskindet ned igen, for vi har selvfølgelig godkendte klatreseler og liner.

 

 

Badelandet åbner sæsonen med et fjerde bassin. 

Vand er altid populært, og især når badetemperaturen er i orden. Det garanterer vi, den er hos os. Det nye 600 kvadrat meter store solfangeranlæg sørger for opvarmningen fra maj til september.I skolernes sommerferie er temperaturen sjældent under 29 C, varmt nok til selv de allermindste, som nu får deres helt eget bassin. Baby-pølen, som er ca. 30-35 grader varm, ligger ved græsplænen i den rolige ende af badelandet, og er lavet med skridsikre fliser, lige til at soppe ud i.

 

Nyheder 2008

Hanstholm Camping har i en periode på 3 år gennemgået en stor udvikling. Nøgleordene er miljø, nytænkning og sidst, men ikke mindst, udvikling af vores gæsters muligheder. Vi er glade over igen at kunne byde velkommen til endnu en sæson med masser af nyheder.

 
 
 

Badelandet er udvidet med endnu et bassin, undervandsbelysning, græsarealer, solterrasse, poolbar og en kæmpe vandrutschebane på 35 meter. Rutschebanen, en såkaldt surfinghill, er den største af sin art på en dansk campingplads. Solfangeranlæggene er tredoblet, så vi nu kan garantere en minimumstemperatur på 28C fra medio juni til medio august. Vi glæder os til indvielsen af det nye badeland i pinsen.

 

 Café Terrassen er også en af årets store nyheder. På menukortet finder du både egnsspecialiteter som Hanstholm Platten med krabbekløer, laks og alt det andet gode fra havet, lune fiskedeller, et stort udvalg af friske salater og en mør bøf. Vi serverer også forskellige kaffespecialiteter og selvfølgelig har børnene deres helt egen menu. I børnenes sommerferie vil der mindst en gang om ugen være levende musik på Terrassen ligesom caféen også tilbyder en god søndagsbrunch.  Caféen indvies i pinsen.

 

Hundelegepladsen bliver årets tilløbsstykke for de firbenede.  Her skal de nemlig ikke holdes i kort snor. Den pileflet-indhegnede legeplads på 900 kvadratmeter inviterer både hund og hundens bedste ven på mange timers udfordringer i balance, smidighed, lydighed og mod. Alle forhindringerne er udført i naturmaterialer og i forskellige mål, så både små og større hunde kan være med. Fra uge 27 – 33 får vi besøg af en Jyllands bedste lydighedsinstruktører en gang om ugen. Hundelegepladsen er klar til brug fra maj. Kom og vær med!

 

Årets aktivitetsprogram er for hele familien. Vi har samlet de bedste oplevelser i lokalområdet og lavet særaftaler med blandt andre Kunstmuseet og Bunkermuseet og selvfølgelig er vores egen naturvejleder også klar med spændene ture til blandt andet Nationalparken og fiskeauktionen. Når du bor på pladsen er alle aktiviteter, udflugter og entreér, som indgår i sommerprogrammet, betalt.

 

Legepladserne har naturligvis også været gennem det årlige eftersyn. På den store legeplads præsenterer vi i år et af børnenes favoritlegeredskaber: Svævebanen! Den over 50 meter lange svævebanen kan tage flere børn ad gangen, så selvom interessen bliver stor, behøver køen ikke at blive det. Svævebanen åbner i påsken.

 

 
 
 
 
Hanstholm-Camping.dk © 2/2019 made by Hanstholm Camping - Thy feriepark