Betaling

Prisliste

 Fastligger

 
 

Hytter

Kontakt

 
 
 

Forside

Brochure

Oplevelser og aktiviteter   for børn

Prisliste

Kun for børn

Hytter

Thy Vikingemarked 11-12/7-20

Surf-Camp Middles

Web cam stranden

Vore nye campingvogne

Teltferie

Lejrskoler & træf

Cykel ferie

Fastligger brochuren

Restaurantens menukort

Store Campingdag

   

 

    

 
 

Logo, Nationalpark Thy

 

 

 

Hanstholm folder

 

 

   

Nyheder

 

Hanstholm Camping har i en periode på 3 år gennemgået en stor udvikling. Nøgleordene er miljø, nytænkning og sidst, men ikke mindst, udvikling af vores gæsters muligheder. Vi er glade over igen at kunne byde velkommen til endnu en sæson med masser af nyheder.

 
 
 
 
 

Badelandet er udvidet med endnu et bassin, undervandsbelysning, græsarealer, solterrasse, poolbar og en kæmpe vandrutchebane på 35 meter. Rutchebanen, en såkaldt surfinghill, er den største af sin art på en dansk campingplads.Solfangeranlæggene er tredoblet, så vi nu kan garantere en minimumstemperatur på 28C fra medio juni til medio august. Vi glæder os til indvielsen af det nye badeland i pinsen.

 

 Café Terrassen er også en af årets store nyheder. På menukortet finder du både egnsspecialiteter som Hanstholm Platten med krabbekløer, laks og alt det andet gode fra havet, lune fiskedeller, et stort udvalg af friske salater og en mør bøf. Vi serverer også forskellige kaffespecialiteter og selvfølgelig har børnene deres helt egen menu.I børnenes sommerferie vil der mindst en gang om ugen være levende musik på Terrassen ligesom caféen også tilbyder en god søndagsbrunch.

Caféen indvies i pinsen.

 

Hundelegepladsen bliver årets tilløbsstykke for de firbenede.  Her skal de nemlig ikke holdes i kort snor. Den pileflet-indhegnede legeplads på 900 kvadratmeter inviterer både hund og hundens bedste ven på mange timers udfordringer i balance, smidighed, lydighed og mod. Alle forhindringerne er udført i naturmaterialer og i forskellige mål, så både små og større hunde kan være med.

Fra uge 27 – 33 får vi besøg af en Jyllands bedste lydighedsinstruktører en gang om ugen. Hundelegepladsen er klar til brug fra maj. Kom og vær med!

Årets aktivitetsprogram er for hele familien. Vi har samlet de bedste oplevelser i lokalområdet og lavet særaftaler med blandt andre Kunstmuseet og Bunkermuseet og selvfølgelig er vores egen naturvejleder også klar med spændene ture til blandt andet Nationalparken og fiskeauktionen. Når du bor på pladsen er alle aktiviteter, udflugter og entreér, som indgår i sommerprogrammet, betalt.

 

Legepladserne har naturligvis også været gennem det årlige eftersyn. På den store legeplads præsenterer vi i år et af børnenes favoritlegeredskaber: Svævebanen!

Den over 50 meter lange svævebanen kan tage flere børn ad gangen, så selvom interessen bliver stor, behøver køen ikke at blive det.

Svævebanen åbner i påsken.

 
 
 
Hanstholm-Camping.dk © 2/2022  made by Hanstholm Camping - Thy Feriepark