Betaling

Prisliste

 Fastligger

 
 

Hytter

Kontakt

 
 

Forside

Brochure

Oplevelser og aktiviteter   for børn

Prisliste

Kun for børn

Hytter

Thy Vikingemarked 11-12/7-20

Surf-Camp Middles

Web cam stranden

Vore nye campingvogne

Teltferie

Lejrskoler & træf

Cykel ferie

Fastligger brochuren

Restaurantens menukort

Store Campingdag

   

 

    

 
 

Logo, Nationalpark Thy

 

 

 

Hanstholm folder

 

 

 
 

 

“Vi cykler i Thy”. Camping-Cykel-Ferie i Thy og langs Vesterhavet.

Cykling er en af de hastigst voksende sportsgrene i Danmark, og nu har du muligheden for at cykle i vores helt specielle og særegne del af landet.

Med ”Vi cykler i Thy” har du muligheden for at cykle i vores helt specielle og særegne del af landet samtidig med, at du kan cykle dobbelt så langt, som du ellers ville. Vi kører dig og din cykel ud til en af vores fire naturskønne ruter, og så cykler du tilbage til campingpladsen, hvor du bor til næste dag. På den måde kan du slippe for at cykle med alle dine pakkenelliker, og du kan cykle i dit helt eget tempo.

Du bestemmer selv hvilken og hvor mange af vores ruter, du vil prøve. Tager du alle fire ruter kan du på en lille uges tid opleve meget unik og forskelligartet natur. Vi udleverer kort til hver cykelrute, så du får den smukkeste cykeltur.

 

Vælg mellem følgende cykelruter med udgangspunkt fra:

1) Bulbjerg. Danmarks eneste fuglefjeld, som tårner sig næsten 50 meter lodret op fra stranden. Bulbjerg er en 60 mio. år gammel kalkstensknude og var i stenalderhavet for 6.000 år siden en isoleret ø ude i havet. I fuglefjeldet yngler malamukker, albatrosfuglen riden samt flere andre nordatlantiske fuglearter.

2) Tved Klitplantage. En plantage der blev plantet for at forhindre sandflugten i at tilsande og begrave Tved Kirke. Indtil da måtte menigheden hver søndag grave kirkedøren fri for sand for at præsten kunne komme ind i kirken og åbne døren for menigheden.

 

3) Vorupøre. Danmarks flotteste cykelsti, der går langs Vesterhavet gennem Thy Nationalpark med udsigt til viltre klitheder og plantager. En fast asfalteret cykelsti, som også er god for børn.

 

 

 

4) Limfjordsruten. Tekst beskrivelse følger..

 

Deltagerantal: Min. 2 pers., max. 9 pers.

Pris: Fra 600 kr. pr. person pr. døgn afhængig af valg af hytte, antal personer m.m.

Cykler: Du kan bruge din egen cykel eller købe cykel-opholdet inklusiv en cykel

Bemærk: Du kan efter nærmere aftale bo hos os og købe en camping-cykel-ferie med transport hele året rundt.

 

Her er billede af vores nye cykelsti, der går på stranden nedenfor campingpladsen og helt ud til Bulbjerg eller 30 kilometer, du kan nu cykle på cykelsti i enestående uberørt natur fra Bulbjerg til Vorupør, en strækning på ialt 60 kilometer.

Dette er meget sikkert for børn, og er samtidigt en fantastisk naturoplevelse for de voksne.

______________

God fornøjelse

 

      
   
     
 
 
 
 
 
 
Hanstholm-Camping.dk © 2/2022   made by Hanstholm Camping - Thy feriepark