Fastligger

 

Aktivitets program 

Nyheder

 

Om pladsen

Online-booking

Brochure

Sommerhus 220 kvadratmeter til 12 personer

 Vesterhavshytte 70 kvadratmeter til 10 personer

Oplevelser og aktiviteter for børn

Prisliste

Fastligger brochuren

Virtuel rundtur

Vores nye campingvogne

 Lej en campingvogn

Teltferie

Grupper & lejrskole

Virtuel rundtur

Online-booking

 
 
 
 

Book en hytte her

Hytteferie på Hanstholm Camping er meget populært og langt fra dyrt.
Vi råder over 40 moderne hytter med plads fra to til otto personer i forskellige kategorier
Alle hytter har eget køkken udstyret med alt i service, køleskab, kaffemaskine, kogefaciliteter samt varmt og koldt vand.
Luksushytterne er tillige indrettet med alle tænkelige nødvendigheder såsom toilet, bad, opvaskemaskine, mikroovn, tv etc.
 
Det eneste I selv skal medbringe er håndklæder, viskestykker, dyner, puder og linned. Dog kan alt sengetøj lejes hos os ved forudbestilling.
Slutrengøring foretages af campingpladsens eget personale. På den måde kan I være sikre på, at I altid får hytten i ordentlig stand, ligesom I ikke skal bekymre jer om rengøring ved afrejsen. Dog skal I selv sørge for opvask, fjerne affaldet samt rydde op inden hytten forlades.
Hytterne lejes ud på dagsbasis, det vil sige man ikke behøver at leje hytten for en hel uge.
I kan ringe for bestilling af en hytte, eller I kan gå direkte ind på online booking og se, hvad der er ledigt, tjekke prisen og foretage en reservation.
Ved leje af en af vore hytter kan I være sikre på, at opholdet bliver en behagelig fornøjelse for jer.
Det er bedst at bestille i god tid, da der er rift om hytterne.
 
Hytterne kan normalt overtages fra kl. 15.00 og skal være flaflyttet senest kl. 11.00. Kommer du tidligere og hytten er rengjort og klar, kan du selvfølgelig overtage den før.
 

Prisliste

              

Se vores nye Vesterhavshytter 70 kvadratmeter med havudsigt til 4, 6 eller 10 personer

 

Online-booking hytter klik her

Hytterne kan normalt overtages fra kl. 15.00 og skal være flaflyttet senest kl. 11.00. Kommer du tidligere og hytten er rengjort og klar, kan du selvfølgelig overtage den før.

Det er efter aftale, muligt at have hund med i enkelte af hytterne. En hund koster minimum 300,- kr for opholdet. Se aktuel prisliste for prisen.  Ring og aftal nærmere.

WiFi: Trådløst WiFi max. 1.0/1.0 MB er gratis og inklusiv. Ønsker du stabilt og hurtigt internet, er der kabel opkobling i vores største udekøkken, køb et stik i vores butik. Eller du kan leje et USB WiFi stik med 6/6 MB internetforbindelse, så har du hurtig og stabil internet med hvor du er. Hytterne 2, 4, 6, 8 & 10 har også direkte opkoblingsmulighed med kabel.

Kørestolsbrugere har relativt nem adgang til hytterne, bredden af indgangsdørene er mellem 73 og 78 centimeter, dog er der et trin op i alle indgangsdøre.

 Hytte plan

 
 
Hanstholm-camping.dk © 12/2018 made by Hanstholm Camping - Thy Feriepark