Fastligger

 

Aktivitets program 

Nyheder

 

Om pladsen

Brochure 2015

Oplevelser og aktiviteter   brochure 2015

Prisliste

Fastligger brochuren

Virtuel rundtur

Vores nye campingvogne

 Lej en campingvogn

Teltferie

Grupper & lejrskole

Virtuel rundtur

Restaurantens menukort

 
 
   

 

 
Når I lægger vejen forbi Hanstholm Camping, finder I et hav af oplevelser lige indenfor rækkevidde. Udover vores eget aktivitetsprogram, der er spækket med muligheder for hele familien, findes der i næromgivelserne mange spændende tilbud.
 
Området omkring Hanstholm er formentlig det mest markante i hele Danmark, hvad angår levn fra Anden Verdenskrig.
Bunkermuseet i Hanstholm er bestemt et besøg værd. Her kan I se kæmpekanonerne, der rakte halvvejs til Norge, gamle vragdele fra nedskudte fly og I kan opleve hvordan en bunker blev bygget.
 
 
Thy Go-kart bane
Moler Museet
Hanstholm Havn
Fiskeriauktion
Nationalpark Thy
 

Sælsafari på Limfjorden

Fuglefjeldet Bulbjerg
Bunkermuseum Hanstholm
Hanstholm folder

Web cam over havet

I det filmiske landskab i Vigsø Bugt blev optagelserne til Olsenbanden i Jylland  og Babettes Gæstebud ”skudt”.
Man kan stadig gå på opdagelse inde i ”Olsenbanden-bunkerne”, der for de flestes vedkommende i dag ligger delvist i vandet.
Det stråtækte hus, der dannede rammerne om Gabriel Axels filmatisering af Karen Blixen´s roman Babettes Gæstebud, ligger helt intakt få hundrede meter fra kysten.

 

Nationalparken skal selvfølgelig opleves. Det kan gøres til fods, til hest, på cykel eller delvist i bil. Nationalpark Thy tager sit udspring i det 4000 hektarer og forlængst totalfredede Hanstholm Reservat. Derfra strækker den sig mere end 50 kilometer sydover  til Agger. Her langs kystvejen finder I på den ene side kilometerlange og øde sandstrande med noget af Danmarks reneste vand og på den anden side en utæmmet og helt unik natur. Kronhjort, odder og traner er blot nogle af de mange dyr, der har fundet overlevelse og plads i Danmarks sidste Vildmark. Husk kikkerten!

 
Er i til de mere actionprægede aktiviteter skal I måske en tur på Go-Kart Banen.
Ti minutters kørsel fra Hanstholm Camping ligger Thy Go-Kart Bane. Her bliver flere gange årligt afviklet internationale mesterskaber, men banen er også åben for gæster, der her kan køre professionelle go-karts.
 
Få minutters kørsel fra Hanstholm Camping finder I Vigsø Bugts Subtropiske Badeland.
Her er flere store bassiner, boblebad, babypool og vandrutsjebaner.
Badelandet har åben hver dag hele året og en gang om ugen kan I tillige komme til ”nat-badning” med levende musik ved pølerne.

 

 
 
Hanstholm-camping.dk © 2/2015 made by Hanstholm Camping - Thy Feriepark