Fastligger

 

Aktivitets program 

Nyheder

 

Om pladsen

Brochure 2015

Oplevelser og aktiviteter   brochure 2015

Prisliste

Fastligger brochuren

Virtuel rundtur

Vores nye campingvogne

 Lej en campingvogn

Teltferie

Grupper & lejrskole

Virtuel rundtur

Restaurantens menukort

  
 
 

Grupper & lejrskole

 
 
 
 
 
Grupper
Mange caravanklubber holder træf på Hanstholm Camping.
Vi har, udover 350 nummererede pladser, et 25.000 m2 (svarende til 138 store pladser på hver 180 kvadratmeter) stort areal uden båse og øvrige begrænsninger og med frit udsyn over den fredede klithede og havet. Her er naturligvis lagt vand og strøm ud.
Lejrskoler
Med et lejrskoleophold på Hanstholm Camping kan det ikke gå galt. Med et væld af kvalitative indslag lige indenfor rækkevidde og bosat midt i en helt unik og totalfredet natur, bliver opholdet uforglemmeligt for både elever og lærere.
Vi huser op til 150 personer fordelt i fuldt udstyrede hytter. På pladsen forefindes stort fællesrum til indendørs undervisning, fest eller fællesspisning samt stort overdækket grillhus med gasgrille til fri afbenyttelse. Vi har vores egen naturvejleder på stedet, der gerne viser rundt og fortæller om den helt særlige natur omkring os. Under turen samles der ind til aftensmaden. (Materiale kan tilsendes på forhånd).
 
Naturoplevelser:
Fra selve pladsen er der direkte adgang til Vesterhavet, hvor man bla. finder Danmarks eneste forstenede koralrev, fossiler og rav, svampe, sjældne urter, kronvildt og trækfugle, klitplantager og meget mere.
Sportsfaciliteter:
Stor sportsplads med bla. fodbold, petanque, volleyball, hockey, minigolf, tennis og bordtennis.
Desuden har vi en stor opvarmet swimmingpool samt teambuilding eller udlejning med/af islandske heste. Der er fem minutter til et stort tropisk badeland.
Faglige og historiske eskursioner:
Oplev den daglige fiskeriauktion i Danmarks største konsumfiskeri-havn, Hanstholm Havn. Det er her de største og fleste fisk landes. Køb eventuelt ind til aftensmaden.
Hanstholm Bunkermuseum med bla. kæmpekanonerne fra 2. Verdenskrig. (Kendt fra TV). Vigsø Bugt. Det er her Olsen Banden i Jylland samt Babettes Gæstebud blev optaget.
Priser fra kr. 85.- pr. person pr. døgn v. indlogering i hytte
Eget bageri på pladsen samt mini-marked salg af friske dagligvarer til fornuftige priser. Vi hjælper gerne med en total tilrettelæggelse af jeres ophold.  Vi har prøvet det før!

Klik her og se mulighederne på lejrskoleopholdet.

 
 
 
 
Hanstholm-camping.dk © 1/2015 made by Thy Feriepark & Hanstholm Camping